g
Kontakt
Gammel Jernbanevej 27
2500 København
info@rossini.dk
+45 3645 4572
Følg os her

Gammel Jernbanevej 27, 2500 København, Danmark

Værelser

På Hotel Rossini er der værelser i flere forskellige størrelser til de fleste slags behov. Vi har enkeltværelser til den forretningsrejsende eller dem som af andre grunde har behov for en overnatning. Derudover tilbyder vi naturligvis også dobbeltværelser, samt tripleværelser og familieværelser til større grupper og familier.

Vores i alt 84 værelser er fordelt på 3 etager. Hver etage har to værelser på 27 kvm (med badekar) som typisk har plads til 4 personer. Derudover er der to enkeltværelser per etage på 20 kvm (med alm. bruser samt eget bad og toilet). De resterende værelser er dobbeltværelser eller tripleværelser på 23 kvm.

Ved ønske om ekstra personer på værelser er prisen 200 kr. per person per overnatning. Hvis man ønsker kæledyr koster det 150 kr. per nat. Rygning er ikke tilladt på nogen af værelserne.

Alle værelser er som minimum udstyret med enkeltsenge (eller flere enkeltsenge slået sammen), fjernsyn, telefon, siddekrog med bord og komfortabel stol, skrivebord m. stol, eget bad og toilet, garderobeskab, kaffe/the ad libitum. Hårtørrere, strygejern og -bræt kan lånes i receptionen.

Hvis I er i tvivl om hvilket værelse der passer bedst til jeres behov, så kan I kontakte os, så vi kan hjælpe jer med at finde det rigtige værelse til jer.

Udforsk værelserne og deres indretninger herover.