g
Kontakt
Gammel Jernbanevej 27
2500 København
info@rossini.dk
+45 3645 4572
Følg os her

Gammel Jernbanevej 27, 2500 København, Danmark

Image Alt

Hotel Rossini

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Hotel Rossini

Vores hotel er stilfuldt med rigeligt plads til alle typer mennesker – hvad enten du er ung med begrænset budget, rejser med en gruppe eller tilhører det mere modne publikum. Vi ønsker at vores gæster altid skal føle sig velkomne og godt tilpas, og anstrenger os for at bibeholde vores ry som Valbys foretrukne hotel.
Hotel Rossini tilbyder en masse inkluderede services, så I som gæster ikke skal tænke på meget mere end at booke en overnatning. Heraf tilbyder vi altid gratis parkering ved hotellet, altid gratis internet og gratis frugt og kaffe. Ydermere, har receptionen åbent i 24 timer, hvor der også altid er mulighed for at købe økologisk friskbrygget kaffe, organisk the, kildevand, øl og sodavand. Sidst men ikke mindst følger der også gratis morgenmad med i forbindelse med alle bookinger.
Hvad angår placering, befinder vi os i det hyggelige Valby som har masser af sjæl og charme. Samtidig er der rig mulighed for aktiviteter – både på hotellet, men også lige i nærheden, da vi ligger tæt på talrige seværdigheder, spisesteder og aktiviteter.
Et udpluk af muligheder lige i nærheden kunne være:
• Nordisk Film (Museum), hvor man kan få et indblik i dansk filmhistorie og nogle af tidernes største skuespillere
• Valby i sig selv med sine ældre huse og parker, som skaber en hyggelig ramme for et område der er mere end værd at udforske
• Et utal af spisesteder til enhver smag – hvad end du er til lækker shawarma, udsøgt sushi eller noget helt tredje
• Big Bowl underholdningscenter, som nabo kan tilbyde aktiviteter såsom bowling, restauranter, disko, aktivitetscenter, airhockey, billard og meget mere.
Derudover er der mulighed for at købe sightseeing billetter til busrundture, kanalrundfart og andre ture.
Du kommer kort sagt aldrig til at kede dig, men der er selvfølgelig også plads til dem der bare nyder ren afslapning og gerne vil have rolige omgivelser.
Københavns gamle bydel

Hotel Rossini ligger lige midt i Valby og er omringet af Københavnsk kulturhistorie, såsom museer, attraktioner, gamle bygninger og slotte. De nærliggende attraktioner omfatter Carlsberg Museum, Københavns Zoo, og det flotte Frederiksberg Slot i den flotte barokstil.

Det hippe Vesterbro

Københavns mest trendy bydel, Vesterbro. Vesterbrogade er en af hovedstadens mest livlige gader med restauranter, barer og små torve, og er du til shopping i København, skal du helt sikkert forbi Vesterbro. Også Kødbyen der huser kreative gallerier, økologiske caféer og populære natklubber er et besøg værd!

Restauranter og barer

I Valby kun små 5 minutter indenfor hotellet finder du et stort udvalg af lokale restauranter og caféer, små hyggelige barer og et rigt og aktivt kulturliv. Henvend dig i receptionen, hvor vores receptionister altid vil stå klar til at henvise dig til de forskellige steder.

Vi ligger I hjertet af Valby og et stenkast fra stationen og underholdscentre.

Nyd Valbys charmerende gader og grønne områder, eller besøg attraktioner, spisesteder og aktivitetscenteret.

Vi står klar i receptionen 24 timer døgnet til alle former for henvendelser, ønsker eller spørgsmål.

lille-havfrue

Gratis parkering

Som gæst hos Hotel Rossini, kan du altid parkere gratis i parkeringshuset bag hotellet – Husk gæstekort til forruden. Herudover kan du altid forvente en lækker morgenmadsbuffet og du kan altid surfe på nettet uden ekstra omkostninger.

Vores historie

Hotel Rossini blev bygget i 1934 og har fungeret som et af Valbys mest populære hoteller.
Hotellet har skiftet ejere flere gange, senest i slutningen af 2017.
De nye ejere, har en drøm og vision om, igen at gøre Hotel Rossini, til et af Valbys hyggeligste og mest velbesøgte hoteller.

Rossini-front